Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Összehasonlító nézet linkje

Következő változat
Előző változat
webhosting [2009-04-01 19:03]
erno@rigo.info létrehozva
webhosting [2009-11-24 00:00] (aktuális)
Sor 11: Sor 11:
 ===== Áttekintés ===== ===== Áttekintés =====
  
-Kezdjük egy áttekintő leírással,​ miből is áll egy saját weblap, hogy működik, minek kell történnie,​ mire a weblapodat a világ minden pontján elérhetik. A dolog alapvetően nagyon egyszerű, ​<font color=red>​a saját weblapodhoz elengedhetetlenül tartalomra, tárhelyre és domain (DNS) névre lesz szükséged,​ mindhárom kifejezés után megpróbálok érthető magyarázatot adni arról, mi is az adott dolog:+Kezdjük egy áttekintő leírással,​ miből is áll egy saját weblap, hogy működik, minek kell történnie,​ mire a weblapodat a világ minden pontján elérhetik. A dolog alapvetően nagyon egyszerű, a saját weblapodhoz elengedhetetlenül tartalomra, tárhelyre és domain (DNS) névre lesz szükséged,​ mindhárom kifejezés után megpróbálok érthető magyarázatot adni arról, mi is az adott dolog:
  
   * Tartalom - azok a szövegek, adatok, képek, filmek, zenék és egyéb kinézeti ("​design"​) elemek, melyek a weblapodat alkotják, ezek jelennek meg a böngészőben,​ ha a saját weblapodat meglátogatják. A tartalom létrehozása és karbantartása három részfeladatra bontható: adatfelvitel,​ programozás,​ webdesign (arculat, megjelenés). Ezeket - a feladat mértékétől függően - általában különböző emberek is végzik.   * Tartalom - azok a szövegek, adatok, képek, filmek, zenék és egyéb kinézeti ("​design"​) elemek, melyek a weblapodat alkotják, ezek jelennek meg a böngészőben,​ ha a saját weblapodat meglátogatják. A tartalom létrehozása és karbantartása három részfeladatra bontható: adatfelvitel,​ programozás,​ webdesign (arculat, megjelenés). Ezeket - a feladat mértékétől függően - általában különböző emberek is végzik.
webhosting.txt · Utolsó módosítás: 2009-11-24 00:00 (külső szerkesztés)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0