Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat Következő változat mindkét oldalon
lonyay [2013-06-20 00:00]
lonyay [2013-06-20 17:48]
erno@rigo.info létrehozva
Sor 1: Sor 1:
 +====== Eladó lakás ======
 +
 +Budapest belvárosának csendes utcájában,​ jó közlekedéssel (M3, 4-6 villamos, Boráros tér, HÉV), magánszemélytől eladó egy, két galériás, 3 tagú család számára alkalmas lakás.
 +
 +Az ingatlan rendelkezik egy nappalival és egy abból nyíló kisszobával. A kisszoba és a folyosó fölött egy-egy villamosított,​ félmagas galéria található. A nappali 3 éve igényesen fel lett újítva. ​
 +
 +A modern, 3 rétegű, hőszigetelt,​ bukó-nyíló ablakok (utcafront) és egy biztonsági bejárati ajtó a közelmúltban kerültek beszerelésre. A kisszoba is ekkor készült. A lakás többi része lakható, de esztétikai felújításra szorul.
 +
 +A fűtést héra gáztüzelős cserépkályha biztosítja,​ a fürdőszobában hévíz gázbojler, a konyhában korszerű hajdu villanybojler biztosítja a melegvizet. A lakás minden odalról lakott, jól hőszigetelt,​ így fűtési költsége rendkívül alacsony.
 +
 +A ház gangos, csendes és rendelkezik egy, a közelmúltban parkosított és felújított udvarral. A lakás könnyen megközelíthető lépcsőn és lifttel is. Közelben találhatók az egyetemek (Corvinus, BME), a Nehru park (dunapart, sétáló, játszótér),​ illetve a Ráday utcai étteremsor.
 +
 +===== Ügynökök kíméljenek!! =====
  
lonyay.txt · Utolsó módosítás: 2013-06-20 00:00 (külső szerkesztés)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0