Command disabled: backlink

Eladó lakás

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 12.9 M Ft
Alapterület: 58 m²
Ingatlan állapota: közepes állapotú
Szobák száma: 1 + 1 fél
Emelet: 1
Épület szintjei: 5
Tetőtér: nem
Fűtés: gáz (héra)
Komfort: összkomfortos
Lift: van
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: utcai
Hely: Budapest, 9. kerület, Lónyay utca

Budapest belvárosának csendes utcájában, jó közlekedéssel (M3, 4-6 villamos, Boráros tér, HÉV), magánszemélytől eladó egy, két galériás, 3 tagú család számára alkalmas lakás.

Az ingatlan rendelkezik egy nappalival és egy abból nyíló kisszobával. A kisszoba és a folyosó fölött egy-egy villamosított, félmagas galéria található. A nappali 3 éve igényesen fel lett újítva.

A modern, 3 rétegű, hőszigetelt, bukó-nyíló ablakok (utcafront) és egy biztonsági bejárati ajtó a közelmúltban kerültek beszerelésre. A kisszoba is ekkor készült. A lakás többi része lakható, de esztétikai felújításra szorul.

A fűtést héra gáztüzelős cserépkályha biztosítja, a fürdőszobában hévíz gázbojler, a konyhában korszerű hajdu villanybojler biztosítja a melegvizet. A lakás minden odalról lakott, jól hőszigetelt, így fűtési költsége rendkívül alacsony.

A ház gangos, csendes és rendelkezik egy, a közelmúltban parkosított és felújított udvarral. A lakás könnyen megközelíthető lépcsőn és lifttel is. Közelben találhatók az egyetemek (Corvinus, BME), a Nehru park (dunapart, sétáló, játszótér), illetve a Ráday utcai étteremsor.

Képek:

lonyay.txt · Utolsó módosítás: 2013-06-20 00:00 (külső szerkesztés)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0