Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
sw [2011-07-15 19:39]
erno@rigo.info
sw [2011-07-16 00:00] (aktuális)
Sor 1: Sor 1:
 ====== Szoftverek tervezése és fejlesztése ====== ====== Szoftverek tervezése és fejlesztése ======
 +
 +//"A minőségi munkát csak a személyes elégedettség,​ az elkötelezettség és a jó érzés segítségével érhetjük el. A mi szakmánkban a precizitás és tökéletesség nem felesleges luxus, hanem egyszerűen szükséges."//​ (Niklaus Wirth)
  
 Sok éves tapasztalattal rendelkezem különféle programozási nyelvekben írt szoftverek tervezésében és fejlesztésében,​ néhány munkámmal kapcsolatban további (angol nyelvű) információt kaphatsz a [[en:​blog|blog]] oldalaimon. Számos kisebb-nagyobb projektben vettem részt fejlesztőként,​ a legtöbb esetben tervezési és irányítási feladatom is volt. Az alábbiakban pár reprezentatív példát olvashatsz az elmúlt években elért, szoftverfejlesztéssel kapcsolatos eredményeimről. Sok éves tapasztalattal rendelkezem különféle programozási nyelvekben írt szoftverek tervezésében és fejlesztésében,​ néhány munkámmal kapcsolatban további (angol nyelvű) információt kaphatsz a [[en:​blog|blog]] oldalaimon. Számos kisebb-nagyobb projektben vettem részt fejlesztőként,​ a legtöbb esetben tervezési és irányítási feladatom is volt. Az alábbiakban pár reprezentatív példát olvashatsz az elmúlt években elért, szoftverfejlesztéssel kapcsolatos eredményeimről.
sw.txt · Utolsó módosítás: 2011-07-16 00:00 (külső szerkesztés)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0