Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
lecturing [2009-06-04 13:08]
erno@rigo.info
lecturing [2011-07-15 00:00] (aktuális)
Sor 3: Sor 3:
 //“Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem.”//​ (Kung Fu-Ce) //“Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem.”//​ (Kung Fu-Ce)
  
-Kisiskolás korom óta szeretek másoknak dolgokat megmagyarázni,​ megtanítani:​ adni öröm. Emellett úgy hiszem, a tudás, melyet az ember élete során felhalmoz, felelőssé is teszi annak átadásában. ​Jelenleg rendszeresen a [[http://​www.gdf.hu|Gábor Dénes Főiskola]] Informatikai Intézetének színeiben tartok rendszeresen [[http://​gdf.tricon.hu|oktatást]],​ de alkalmi ​jelleggel cégeknél ​is tartok, általában pár napos, intenzív szakmai kurzust. Gyakorlatilag bármelyik szakterületemen belül oktatok, ezidáig azonban főként az alábbi témák kerültek előtérbe:+Kisiskolás korom óta szeretek másoknak dolgokat megmagyarázni,​ megtanítani:​ adni öröm. Emellett úgy hiszem, a tudás, melyet az ember élete során felhalmoz, felelőssé is teszi annak átadásában. ​Alkalmi ​jelleggel cégeknél tartok, általában pár napos, intenzív szakmai kurzust. Gyakorlatilag bármelyik szakterületemen belül oktatok, ezidáig azonban főként az alábbi témák kerültek előtérbe:
  
 ===== PHP programozás ===== ===== PHP programozás =====
lecturing.txt · Utolsó módosítás: 2011-07-15 00:00 (külső szerkesztés)
CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0